Afișez 1 - 48 din 477 de rezultate

Cosmetice Bio

Balsam de buze bio (8)

Săpun de alep (9)

Uleiuri pentru corp (53)

Unt de corp bio (6)

Unguente (26)

Produse bio pentru ingrijire corporala (132)

Produse bio pentru ingrijirea parului (73)

Sampoane bio (35)

Geluri de dus ecologice (46)

Sapun lichid bio (55)

Săpun solid natural (21)

Deodorante bio (10)

Produse bio igiena orala (42)

Produse bio igiena intima (38)

Produse pentru ingrijirea tenului (21)

De ce sa alegem produse cosmetice bio?

Exista mai multe motive pentru care ar putea fi important sa alegem produse cosmetice bio:

Ingrediente naturale: Produsele cosmetice bio sunt fabricate din ingrediente naturale, precum plante, uleiuri esentialefructe bio uscate si alte extracte de origine naturala. Acestea, cel mai probabil, nu contin ingrediente sintetice sau chimice care pot fi nocive pentru piele sau pentru mediu.

Siguranta: Produsele cosmetice bio sunt fabricate fara ingrediente chimice controversate sau potențial periculoase, precum parabeni, sulfati sau ftalati. De asemenea, acestea sunt mai puțin probabile sa producă reacții alergice sau iritații ale pielii.

Protejarea mediului: Producția de produse cosmetice bio este, de obicei, mai durabila și mai puțin dăunătoare pentru mediu, fata de produsele cosmetice conventionale. De exemplu, acestea sunt fabricate fara pesticide sau ingrasaminte sintetice, care pot afecta solul si apa.

Eficacitate: Multe produse cosmetice bio sunt concepute pentru a oferi rezultate eficiente, prin combinarea ingredientelor active naturale. De exemplu, uleiurile esentiale pot hidrata si hrani pielea, in timp ce extractele de plante pot ajuta la reducerea semnelor de imbatranire.

Prin alegerea produselor cosmetice bio, putem avea o piele frumoasa si sanatoasa, fara a compromite sanatatea noastra sau a mediului inconjurator.