Fasole azuki bio 500g Fasolea Azuki (cunoscuta si sub numele de fasole rosie, Adzuki, sau Aduki) se cultiva preponderent in China si Japonia. Este una dintre cele mai apreciate specii de fasole, datorita proprietatilor sale nutritive ridicate. Este bogata in proteine (20g proteine la 100g produs), bogata in potasiu, magneziu, zinc, fier, vitaminele B. Ingrediente: fasole azuki* *din agricultura ecologica Valori nutritionale/100g: Energie: 1520kJ / 359kcal Grasimi: 0.6g din care saturate: 0.1g Carbohidrati: 63g din care zaharuri: 0.0g Fibre: 11g Proteine: 20g Saruri: 0.01g Produs certificat ecologic. Tara de origine: Argentina 500g
Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți putea oferi cea mai bună experiență în utilizare. Informațiile cookie sunt stocate în navigatorul tău și au rolul de a te recunoaște când te întorci pe site-ul nostru și de a ajuta echipa noastră să înțeleagă care sunt secțiunile site-ului pe care le găsești mai interesante și mai utile.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.