Afișez 1 - 48 din 334 de rezultate

Casa si Gradina

Betisoare parfumate naturale (44)

Detergenti ecologici pentru rufe (88)

Balsam de rufe bio (22)

Detergenti ecologici si solutii pentru curatenie (91)

Detergenti hipoalergenici (20)

Detergenti vase bio (48)

Ustensile / Aparaturi (33)

Odorizant ecologic (51)

Saci menajeri biodegradabili (4)

Detergenti ecologici si balsam bio pentru casa ta

Produsele pentru casa bio includ o gama variata de produse bio de curatare si intretinere a casei, precum:

Detergenti ecologici pentru vase: aceste produse pentru casa sunt fabricate din ingrediente naturale si sunt concepute pentru a curata si a elimina mirosurile neplacute fara a utiliza ingrediente chimice nocive.

Detergenti ecologici pentru rufe: aceste produse bio pentru casa sunt fabricate din ingrediente naturale si sunt concepute pentru a curata si a inmuia hainele fara a utiliza substante chimice nocive sau iritante.

Produse bio pentru curatarea si intretinerea podelelor: acestea sunt fabricate din ingrediente naturale si sunt concepute pentru a curata si a proteja podelele fara a utiliza substante chimice nocive sau iritante.

Dezinfectante bio pentru suprafete: acestea sunt fabricate din ingrediente naturale si sunt concepute pentru a elimina bacteriile si virusii fara a utiliza clor sau alte substante chimice nocive.

Produs bio de curatare a geamurilor: acesta este fabricat din ingrediente naturale si este conceput pentru a curata si a elimina petele fara a utiliza substante chimice nocive sau iritante.

Acestea sunt doar cateva exemple de produse pentru casa bio disponibile pe piata. Prin alegerea produselor bio pentru casa, putem ajuta la protejarea mediului si la reducerea expunerii la substante chimice nocive in timp ce ne asiguram ca casa noastra este curata si sanatoasa.

Ce sunt detergenti pentru casa bio?

Detergentii pentru casa bio sunt produse de curatare fabricate din ingrediente naturale, precum extracte de plante, uleiuri esentiale bio si alte substante de origine naturala. Acestea sunt concepute pentru a curata si a dezinfecta fara a utiliza ingrediente chimice periculoase sau controversate, cum ar fi clorul sau sulfatii.

Acesti detergenti sunt mai siguri pentru mediu si mai putin probabili sa produca reacții alergice sau iritații la nivelul pielii, fata de detergentii conventionali. De asemenea, acestea sunt adesea biodegradabile, saci menajeri biodegradabili, si se descompun mai usor in mediul natural, fata de alte produse de curatare.

Prin utilizarea detergentilor hipoalergenici pentru casa bio, putem ajuta la protejarea mediului si la reducerea expunerii la substante chimice nocive, in timp ce ne asiguram ca casa noastra este curata si sanatoasa.