Afișez toate cele 33 de rezultate

Produse Apicole Naturale

Apiphen (6)

Miere (15)

Miere de Manuka (7)

Propolis (5)

Produsele apicole naturale sunt produse realizate din miere, ceara, polen si alte produse apicole obținute prin metode naturale, fără utilizarea de substanțe chimice sau aditivi artificiali.

Mierea naturala este unul dintre cele mai cunoscute produse apicole, fiind obținută prin procesarea naturale a nectarului și a sevei de către albine. Este bogată în vitamine, minerale și enzime, și este utilizată atât ca dulceață, cât și ca remediu natural pentru diferite afecțiuni respiratorii, arsuri și răni.

Ceara naturala este obținută din celulele corpului albinelor și poate fi utilizată ca lubrifiant natural, în produse cosmetice sau ca ambalaj pentru alimente.

Produsele apicole naturale sunt o alternativă naturală și sănătoasă la produsele convenționale, și pot fi utilizate atât pentru uz intern, cât și pentru uz extern. Sunt adesea mai scumpe decât produsele convenționale, dar oferă o calitate superioară și sunt mai sănătoase pentru consum.

Propolis Natural

Propolisul natural, este un produs apicol recoltat de albine din rădăcina, scoarța sau mugurii copacilor. Este utilizat ca remediu natural pentru afecțiuni respiratorii sau ca ingredient în produsele cosmetice.

Produsele apicole, cum ar fi mierea, ceara, polenul, propolisul și lăptișorul de matcă, sunt considerate a fi benefici pentru sănătate datorită conținutului lor de substanțe nutritive și compuși bioactivi.

Laptisorul de matca este un produs apicol bogat în aminoacizi, vitamine și minerale. Este utilizat ca supliment alimentar și ca remediu natural pentru afecțiuni imunitare.

Polen Natural

Polenul natural este recoltat de albine din florile și este bogat în proteine, vitamine și minerale. Este utilizat ca supliment alimentar sau ca ingredient în produse cosmetice.

5 beneficii de la polen natural

  1. Îmbunătățirea sistemului imunitar: Polenul natural conține vitamine, minerale și aminoacizi care ajută la întărirea sistemului imunitar. Acest lucru poate ajuta la prevenirea și tratarea bolilor.
  2. Îmbunătățirea digestiei: Polenul natural conține enzime și fibre care ajută la îmbunătățirea digestiei și la prevenirea constipației.
  3. Creșterea energiei: Polenul natural conține carbohidrați și proteine care ajută la susținerea nivelului de energie.
  4. Îmbunătățirea stării de spirit: Polenul natural conține aminoacizi care pot ajuta la îmbunătățirea stării de spirit și la reducerea stresului.
  5. Îmbunătățirea pielii: Polenul natural conține vitamine și minerale care pot ajuta la îmbunătățirea texturii și a culorii pielii, precum și la prevenirea ridurilor.

Mierea cu polen este o combinație de miere și polen de albine, ambii fiind produse apicole naturale.

Adăugarea polenului la miere poate crește conținutul de vitamine și minerale al acesteia, precum și beneficiile asociate cu polenul, cum ar fi îmbunătățirea sistemului imunitar și a digestiei.

Este important de menționat că, în ciuda beneficiilor pentru sănătate, persoanele alergice la produse apicole ar trebui să evite aceste produse sau să consulte un medic înainte de a le utiliza.