Afișez 1 - 48 din 336 de rezultate

Deserturi Bio

Ciocolata bio (74)

Batoane bio (65)

Biscuiti bio (57)

Gemuri bio (9)

Caramele bio (13)

Dropsuri / Bomboane bio (29)

Jeleuri bio (7)

Gem de gutui bio, 300g, Retter

88,13 lei
Adaugă în coș

Dulciuri Bio si Deserturi Bio – Ecologice

Dulciurile și deserturile bio sunt o opțiune mai sănătoasă și mai naturală pentru cei care doresc să evite aditivii alimentari și alte substanțe chimice nocive prezente în dulciurile și deserturile convenționale. Acestea sunt produse din ingrediente bio, cultivate sau produse fără utilizarea de pesticide, ingrasaminte chimice sau hormoni de creștere.

Unele dintre ingredientele comune utilizate în dulciurile și deserturile bio sunt fructele și legumele biozahărul biofăina bio și untul bio. Acestea sunt adesea combinate cu alte ingrediente bio cum ar fi ciocolata bio, nucile, semintele si uleiurile.

Dulciurile si deserturile bio sunt o alegere mai buna pentru persoanele care au probleme de sănătate, cum ar fi diabetul sau intoleranța la gluten, sau pentru cei care doresc să evite alimentele cu aditivi sau conservanți artificiali. Acestea pot fi mai scumpe decat produsele convenționale, dar oferă o calitate superioară și sunt mai sănătoase.

Dulciurile si deserturile bio pot fi gasite in magazinele specializate sau magazin produse naturiste online, si pot fi o opțiune bună pentru cei care doresc să mănânce sănătos și să evite alimentele procesate.