IDENTIFICAREA COMERCIANTULUI

INFORMATICA BORODY SRL(denumita in continuare “Nutrix.ro”, ”site”, “noi” sau similar) este o companie din Romania, avand sediul in Bistrita-Nasaud, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul  J06/292/2013, cod fiscal 31638018, telefon 0764020053, email contact@nutrix.ro.

Site – prin Site se va intelege domeniul www.nutrix.ro, subdomeniile acestuia si intreg continutul domeniului sau subdomeniilor.

Date de contact:

SC Informatica Borody S.R.L are sediul in str.principala nr.10, Dobric, Jud. B-N, Romania.

Email: contact@nutrix.ro.

Tel: 0764020053

Registrul Comertului J06/292/2013,

CUI: 31638018

DEFINITII

Prin continut, in sensul prezentelor termeni si conditii se vor intelege urmatoarele:

Oricare dintre informatiile aflate pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;

continutul oricarui e-mail trimis, de catre NUTRIX.RO, CLIENTILOR sai prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

orice informatie transmisa prin orice mijloc, de catre un angajat al NUTRIX.RO, catre oricare dintre CLIENTII Site-ului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acestia;

informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de NUTRIX.RO intr-o anumita perioada;

informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care NUTRIX.RO are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;

date referitoare la NUTRIX.RO, sau alte date privilegiate ale acesteia.

CAMPANIE – actiunea de a expune in scop comercial, exclusiv in mod electronic si doar prin intermediul site-ului a unui numar finit de produse avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre NUTRIX.RO. 

SERVICIU – serviciul de comert electronic, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice. 

MEMBRU – Persoana fizica care obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre NUTRIX.RO (electronic, telefonic, etc), in baza unui acord de utilizare existent intre NUTRIX.RO si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

CONT – ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur MEMBRU accesul la zone restrictionate ale SITEULUI prin care se face accesul la SERVICIU/contractare. 

CLIENT – Persoana fizica care are calitatea de MEMBRU NUTRIX.RO si/sau persoana care a plasat cel putin o comanda pe site.

DOCUMENT – prezentele Termeni si Conditii

CONTRACT la distanta – conform definitiei cuprinse in O.G. 34/2014 orice contract încheiat între profesionist şi consumator în cadrul unui sistem de vânzări sau de prestare de servicii la distanţă organizat, fără prezenţa fizică simultană a profesionistului şi a consumatorului, cu utilizarea exclusivă a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanţă, până la şi inclusiv în momentul în care este încheiat contractul;

NEWSLETTER / ALERTA – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS), asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre NUTRIX.RO intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea NUTRIX.RO cu referire la informatiile continute de acesta.

TRANZACTIE – incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea sau promisiunea de vanzare a unui produs / serviciu de catre NUTRIX.RO catre Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre NUTRIX.RO, indiferent de modalitatea de livrare;

DREPTURI DE MARCA

Numele NUTRIX, NUTRIX.RO si logo-ul NUTRIX sunt marci inregistrate de catre SC INFORMATICA BORODY SRL. Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor marci fara a fi obtinut in prealabil autorizatie de la INFORMATICA BORODY SRL constituie infractiune ce se pedepseste conform legilor in vigoare.

 DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului NUTRIX.RO- imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe si alte date – este proprietatea NUTRIX.RO si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul NUTRIX.RO a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Membrul sau Clientul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu termenii si conditiile site-ului

Niciun continut transmis catre Membru sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea NUTRIX.RO si/sau al angajatului NUTRIX.RO care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

Pentru orice sesizare legată de drepturile de autor vă rugăm să ne contactați la adresa: contact@nutrix.ro

CONTACT

NUTRIX.RO publica pe site, datele de identificare si contact, actualizate spre informarea Clientilor sau Membrilor.

Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Membrul sau Clientul permite NUTRIX.RO sa il contacteze prin orice mijloc disponibil, incluzand si mijloacele electronice, respectiv posta electronica (e-mail, SMS).

Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea NUTRIX.RO de a contacta Membrul sau Clientul.

NUTRIX.RO isi rezerva dreptul de a nu raspunde solicitarilor de orice natura, care nu au legatura cu produsele/serviciile prezente pe site sau cu un contract incheiat cu un Membru sau Client, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, apel telefonic, SMS, etc).

EMAIL MARKETING SI ALERTE

In momentul in care, Membrul sau Clientul isi creaza un Cont pe Site, accepta Documentul (Termeni si Conditii) și bifează opțiunea de Abonare la Newsletter sau Alerta SMS, se va considera ca si-a exprimat acordul cu privire la primirea de newslettere si/sau alerte din partea NUTRIX.RO, transmise prin posta electronica (e-mail). Optiunea cu privire la acordul emis de catre Client sau Membru, poate fi modificata in orice moment, cu respectarea prevederilor art. 5.3.

Datele preluate de la un Membru sau Client, in scopul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor, pot si vor fi folosite de catre NUTRIX.RO in limitele Politicii de confidentialitate.

Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor de catre Membru sau Client se poate face in orice moment prin solicitarea transmisa catre NUTRIX.RO, de catre Membru sau Client apartinator al contului de Membru sau Client la care se opereaza modificarea/actualizarea;

Legea nr. 506 din 2004, privind implementarea Directivei ePrivacy în România permite companiilor de genul NUTRIX.RO, care au clienți ce au achiziționat produse ori servicii să trimită acestor clienți comunicări comerciale similare cu cele pe care le-au achiziționat deja. În acel caz nu este nevoie de consimțământul CLIENTULUI, ci de menționarea dreptului clientului de a se opune la trimiterea acestor comunicări comerciale.

Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru documentul Termeni si Conditii.