Etolia este cafea boabe proaspat prajita 100% Arabica aromata de specialitate. TRANSPORT GRATUIT la o comandă de minimum Etolia India Washed Arabica AA Little Flower 1kg cafea boabe proaspat prajita Sortiment: Etolia India Washed Arabica Little Flower scor SCA 83. Caracteristicile cafelei afișate pe eticheta descriptivă sunt disponibile și în partea inferioară a pungii. Caracteristici: O cafea cu aciditate moderată citrică plăcută corp neted cu gust de ciocolată cu lapte și note de migdale. Recolta: 23/24 Cantitate: 250g cafea boabe proaspăt prăjită 100% Arabica Aciditate: 3/5 Corp: 3/5 Aroma: 3/5 Compoziție: cafea boabe 100% Arabica de origine proaspăt prăjită Origine: India Varietati: S795 S274 Selection (4 5 5B 6 9) Kent Cauvery Robusta Regiuni ferme: Tamil Nadu Karnataka Bababudangiri Chikmagalur Coorg Kerala Procesare: spălată Altitudine: 800 – 2000m Recolta: octombrie – februarie Prajire: Mediu City India este o țară plină de culoare: boluri de mirodenii în nuanțe de roșu cărămiziu și ocru pe străzile vii ale piețelor ape turcoaz care se lovesc de plaje aurii și munți vulcanici plini de verdeață care împânzesc o floră pitorească. Statul Karnataka este modelat de lanțul muntos Western Ghats. Acesta găzduiește unul dintre cele mai incredibile puncte fierbinți de biodiversitate din lume. Potrivit legendei la începutul secolului al XVII-lea sfântul Baba Budan s-a oprit în portul maritim Mokka din Yemen în timpul pelerinajului său la Mecca. El a găsit un arbore de cafea a înfășurat șapte boabe în turbanul său și le-a adus ilegal în India. Odată ajuns a plantat boabele în grădina sa de lângă munții veșnic verzi și plini de flori din statul Karnataka – și astfel a luat naștere locul de naștere al cafelei în India. Frumoasa moșie Chinennahally Estate este situată pe versanții exteriori ai lanțului Bababudangiri în districtul Chikmagalur. Această regiune este cunoscută pentru cafeaua Arabica de înaltă calitate. Proprietatea este o afacere de familie și a aparținut familiei în ultimii 70 de ani. La fermă sunt cultivate multe soiuri de arbori indigeni care se adaugă la flora regiunii. Cafeaua este cultivată sub copaci de umbră pe două niveluri pentru a oferi cele mai bune condiții pentru ca cireșele să dezvolte o calitate și un gust excelente. Ferma oferă cazare gratuită tuturor lucrătorilor de pe plantație. Există de asemenea zone pentru întâlniri sociale și relaxare după ce munca grea de la fermă a fost terminată. În timpul sezonului de recoltare cireșele de cafea roșii și coapte sunt selectate manual despulpate fermentate spălate și în cele din urmă pergamentul este uscat la soare.
Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți putea oferi cea mai bună experiență în utilizare. Informațiile cookie sunt stocate în navigatorul tău și au rolul de a te recunoaște când te întorci pe site-ul nostru și de a ajuta echipa noastră să înțeleagă care sunt secțiunile site-ului pe care le găsești mai interesante și mai utile.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.