Sos de soia Tamari vinaigrette afumat bio 250ml, Lima
-vegan, bio-
Aceasta vinegreta are o aroma delicioasa de afumat, provenita din lemn de cires japonez, combinata cu o usoara atingere de ghimbir. Vinaigreta este facuta cu sos de soia Tamari fermentat de la Lima. Datorita acestei întorsaturi originale si utilizarii siropului de cereale fara gluten, aceasta vinegreta are o atingere frumos echilibrata dulce-sarat. Aceasta vinegreta este 100% pe baza de plante si fara gluten, fara aditivi. Pe scurt: toate beneficiile ingredientelor naturale, ambalate într-o sticla convenabila gata de utilizare.
Este ideal pentru salate si legume crude, dar si pentru mancaruri gatite sau pe post de sos, dip.
Ingrediente: ulei de floarea soarelui*, tamari* 19% (apa, boabe de SOIA, sare de mare, alcool*, A. Oryzae), sirop de GRAU*, otet*, sos Shoyu afumat* 4.6% (apa, SOIA*, GRAU*, sare de mare, A. Oryzae, fum de la lemn de cires japonez), apa, MUSTAR*, ghimbir*.
*din agricultura ecologica
Alergeni: Vezi ingrediente cu majuscule.
Valori nutritionale/100g:
Energie: 2128kJ/516kcal
Grasimi: 50g din care saturate 5.6g
Carbohidrati: 13g din care zaharuri 9.2g
Fibre: 0g
Proteine: 2.7g
Saruri: 3.3g
Produs certificat ecologic, ambalat in sticla.
Agricultura UE/non-UE
250ml
Recenzii
Nu există recenzii până acum.