Unt Ghee Ecologic/Bio 500 ml de la PRONAT.
Untul GHEE original ayurvedic este realizat 100% din unt ecologic din lapte de vacă, din care au fost eliminate apa și lactoza.
În bucătăria tradițională ayurvedică, untul ghee este preferat față de untul obișnuit și alte tipuri de uleiuri sau grăsimi. Acesta este ideal pentru gătit, prăjit (cu un punct de ardere de 250°C), copt, călit sau pentru a da gust preparatelor. De asemenea, poate fi folosit în scopuri cosmetice sau pentru îngrijirea pielii. Considerat „aurul din bucătăria ayurvedică”, ghee-ul este utilizat de mii de ani în prepararea diverselor mâncăruri.
Pe parcursul solidificării, untul poate căpăta nuanțe variate, un fenomen normal, fără a fi considerat un defect. La temperaturi mai mari de 25°C, untul ghee devine lichid.
Un aspect esențial al untului ghee ecologic de la Pronat este procesul de îndepărtare a impurităților și a apei din untul obișnuit. Această clarificare permite untului ghee să aibă un punct de ardere mai ridicat decât cel al untului standard și să fie mai stabil la temperatura camerei, ceea ce îl face potrivit pentru gătit și prăjit.
Untul ghee este bogat în acizi grași esențiali, antioxidanți, vitamine și minerale, inclusiv vitamina A, vitamina E, vitamina K și fier. Acesta poate oferi beneficii importante pentru sănătatea sistemului imunitar, a sistemului nervos, a pielii și a părului.
Ingrediente: grăsime butirică* 99,9%.
*ingredient certificat ecologic
Greutate: 500 ml (400 g)
Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros, ferit de razele soarelui.
Țara de origine: Olanda
Recomandări: antioxidant | sistem nervos | imunitate
Recenzii
Nu există recenzii până acum.